Tlf: +45 71 99 32 60 Info@sikkerhedsgiganten.dk

CSR

Miljøvenlig Pakning:

Vi forsøger altid og genanvende papkasser fra vores leverandører og samarbejdspartnere, yderligere bruger vi miljøvenligt indlægspapir til fyld af papkasser. Vi forsøger så vidt muligt og fylde papkasserne maksimalt til forsendelser, så der ikke bruges unødvendig stor emballage. Vi ved at det kan blive bedre og er derfor i gang med at optimere alle processer så vi pakker så miljøvenligt som muligt. Vi anvender høj kvalitets papkasser, samt pakketape til alle forsendelser.

 

Hjernesagen:

- Hjernesagen gør et stort stykke arbejde for at forbygge at mennesker bliver ramt af blødninger eller blodpropper i hjernen.

- Sikre, at mennesker som rammes af blodpropper eller blødninger i hjernen, får behandling, genoptræning og rehabilitering.

- Hjælper de pårørende bedst muligt med støtte.

Det gør hjernesagen ved at:

  • arbejde politisk
  • lave kampagner
  • deltage i den offentlige debat
  • tilbyde vores medlemmer rådgivning, aktiviteter, kurser m.m.

 

Danske Hospitalsklovne:

 

Danske hospitalsklovne er i vores optik en nødvendig sag og støtte, de skaber glæde, tryghed og plads til alvor. De hjælper både personale, pårørende, men ikke mindst barnet som er i en svær situation. De skaber et element i en svær hverdag, som giver en helt fantastisk effekt. Danske hospitalsklovne er trænede til netop de opgaver som de kommer ud for. De har været på 1,5 års uddannelse inden man indtræder i teamet som hospitalsklovn. Der er lige nu 52 klovne, som inden længe bliver udbygget med 9 yderligere ansatte. Hospitalsklovnens største opgave er at skabe en relation til børnene hvilket de også trænes i på uddannelse. Alt i alt en rigtigt vigtigt organisation for os og støtte, som vi ved giver en glæde hos nogle børn, som har brug for det.

 

Projekt Clean Ocean:

Det er vigtigt vi sørger for at holde vores verdenshave rene. Der er mange dyr som lider last fordi vi anvender for meget plastik som ender i havene.