Skærefaste handsker

Hos Sikkerhedsgiganten fører vi et stort udvalg af skærefaste handsker. Vi fører blandt andet mærkerne BlueStar, Worksafe, Honeywell, OS og Ansell.

En del af handskerne er behandlet med Dyneema, som er et meget slidstærkt materiale, som er fremstillet af polyethylen-fibre. Polyethylen-fibre er meget stærke. Materialet er ca. 15 gange stærkere end stål og bruges i stor udstrækning i industrien. En speciel blanding af Dyneema og Glasfiber anvendes ofte i strikhandsker i forbindelse med arbejde, som kræver en stor grad af fingerføling samt en høj beskyttelse mod snit og slitage.

Kevlar er et andet meget slidstærkt materiale. Kevlar er fremstillet af skærehæmmende aramid-fibre. Materialet og den særlige vævning-/strikmetode gør, at handsken er meget skærefast. Handsken findes også aluminiumsbelagt. Dette reflekterer strålevarme. Som oftest anvendes Kevlar til arbejde, hvor der er behov for håndtering af varme emner, samt opgaver, hvor der er risiko for skarpe kanter under arbejdet. Kevlarhandsker kan vaskes.

  • Sorter dit søgeresultat
  • Sortér efter:
Nyhed
78915878
70034881060
70031300080
Nyhed
789154145
Nyhed
Tilbud
{{p.id}}

{{p.name}}

DKK {{formatNumber(p.price)}} Læs mere
Vent venligst…