ClickCease
× VIGTIG INFO! - Vi arbejder på højtryk for at få alle produkter online. Kontakt os hvis du ikke kan finde dit produkt.
Dankort + VISA/Dankort VISA Electron MasterCard VISA JCB American Express Diners ViaBill MobilePay

Handelsbetingelser:

Enhver leverance fra Sikkerhedsgiganten sker, medmindre andet er skriftligt aftalt, efter nedenstående salgs- og leveringsbetingelser. Da vi handler med både private og erhvervsdrivende skal du være opmærksom på, hvilke betingelser, der gælder. Det er tydeligt markeret nedenfor.

Når du afgiver en bestilling via sikkerhedsgiganten.dk, sender vi en automatisk mail, hvoraf det fremgår, hvilke produkter du har bestilt. Det automatiske svar er ikke en juridisk bindende ordrebekræftelse. Sikkerhedsgiganten har derfor mulighed for at annullere bestillingen, som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt eller lignende situationer.

Når din ordre er pakket og afsendt, sender vi en bindende ordrebekræftelse / faktura.

Priser:
Alle priser er i DKK danske kroner og vises som udgangspunkt både inklusiv og eksklusiv moms (25%) Markedsførte priser og priser i tilbud er dagspriser og Sikkerhedsgiganten kan justere priserne uden forudgående varsel, medmindre andet er aftalt. Priserne er altid eksklusiv fragt og miljøgebyr.

De ved lov pålagte afgifter på emballage, nikkel-cadmiumbatterier, pvc og ftalater vil fremgå særskilt som varelinjer, og står umiddelbart efter de afgiftsbelagte vare.

Der tages forbehold for trykfejl,tastefejl, afgifts- og valutaændringer

Leveringstid:
Lagerførte standardvare leveres inden for 1-4 arbejdsdage til alle brofaste dele af landet. 

Følgende varegrupper; faldsikring, sko, sikkerhedsskilte, brandslukkere, øjenskyl, håndcreme og -sæbe bliver først bestilt ved købers bestilling. Derved får køberen altid den nyeste og opdaterede vare leveret.

Ved aftalt leveringsdato, forbeholder vi os retten til ændre denne, grundet udefrakommende omstændigheder.

Fragt- og miljøgebyr:
Sikkerhedsgiganten leverer gratis ved ordrestørrelser over kr. 480,- Eks moms / kr. 600,- inkl. moms i hele Danmark. Ordre under kr. 80,- ekskl. moms / kr. 100,- inkl. moms debiteres et ekspeditionsgebyr på kr. 24,- ekskl. moms eller 30,- inkl. moms.

Varen leveres med enten GLS eller Danske Fragtmænd.

Såfremt køber ikke er hjemme ved modtagelse af varen og levering derfor ikke er mulig, vil der blive pålagt gebyr for fornyet udkørsel. Husk derfor at skrive på leveringsbetingelser, hvis varen evt. kan/må stilles udenfor.

Ejendomsforbehold for salg til erhvervsdrivende:
Sikkerhedsgiganten forbeholder sig ejendomsretten over leverede varer, indtil fuld betaling af købesummen har fundet sted, med tillæg af eventuelle renter og omkostninger.

Betaling:
Du kan benytte følgende betalingsmåder på hjemmesiden:

Kreditkort:

Dankort, VISA, Visa Electron, Mastercard, Maestro, Diners Club International JCB & Mobilepay.

dankortlogo.png Visa.png  VisaElectron.png mastercard.png maestro.png DinersClubLogo.png  mobilepay.png Billedresultat for viabill logo

Der er intet gebyr ved kortbetaling og beløbet trækkes først på din konto, når samtlige varer er sendt fra Sikkerhedsgiganten. Bemærk, at der kan være gebyr ved brug af kort udstedt uden for EU.

Konto:
Efter kreditgodkendelse har du mulighed for at oprette en konto hos Sikkerhedsgiganten.

Kontooverførsel:
Der er mulighed for at betale, ved at overføre penge til Sikkerhedsgigantens konto hos Skjern Bank. Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Registreringsnummer: 7780 Kontonummer: 0000931410

Husk altid at oplyse ordrenummeret ved kontooverførsel.

Betalingsbetingelser for erhvervsdrivende:
Ordre, der er købt kontant med kreditkort, får først trukket beløbet når ordren er afsendt. Betaling af faktura og kontokøb skal ske senest den dato fakturaen angiver som seneste rettidige betalingsdato. Såfremt betalingen sker efter forfaldsdato, beregnes 2% i rente pr. måned indtil det forfaldne beløb er betalt.
Rykkere tillægges et gebyr på kr. 100,-. Købers indbetalinger afskrives først på tilskrevne renter og omkostninger – derefter af gælden. Køber er ikke berettiget til at modregne eventuelle modkrav til Sikkerhedsgiganten, uden skriftlig godkendelse af Sikkerhedsgiganten, og har ikke ret til at tilbageholde dele af købesummen på grund af modfordringer af nogen art.

Sikkerhed ved betaling:
Sikkerhedsgiganten benytter SSL kryptering, hvilket er den højest mulige standard for kryptering og sikkerhed ved betaling med kreditkort på internettet. Vores betalingsløsning Epay er PCI certificeret af VISA/MasterCard. Med Epay kan du trygt handle på vores netside.
Læs mere om Epay her:

Personlige oplysninger opbevares med størst mulig sikkerhed og kan videregives til leverandører for opfyldelse af kontraktlige forpligtelser om levering.

Fortrydelsesret:

Hent Retur formular - Her
Sikkerhedsgiganten yder 14 dages returret fra modtagelse af varen. Varen skal returneres i samme stand og mængde, som den er modtaget. Dette gælder både vare, emballage, manualer mv. der måtte medfølge. Såfremt dette ikke er opfyldt, bortfalder returretten. 
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for returnering af pakken, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.
Ønsker du at returnere en vare, skal du kontakte kundeservice på tlf.: 71 99 32 60 eller på info@sikkerhedsgiganten.dk.

Særlige returregler:

Engangsmasker, masker og monteringsfiltre kan af hygiejniske og sikkerhedsmæssige grunde ikke returneres,

 • hvis emballagen er brudt.
 • Returneret fodtøj må ikke have være benyttet på overflader, hvor sålen har fået snavs. Der skal være benyttet
  strømper under afprøvning.
 • Specialfremstillede skilte kan ikke returneres.
 • Køber står selv for returnering og fragtomkostninger.
 • Fortryder du købet forud for modtagelsen, kan du nægte at modtage varen, hvorefter den bliver
  returneret
  til Sikkerhedsgiganten.

Reklamation og garanti: 
Når du handler hos Sikkerhedsgiganten gælder købelovens regler vedr. garanti og reklamationsret.

Privat forbruger:
I henhold til dansk lovgivning, er alle varer dækket af 2 års reklamationsret. Reklamationsretten omfatter ikke fejl, skader eller slidstage, der er opstået pga. forkert brug/betjeningsfejl, manglende vedligeholdelse, forkert opbevaring eller almindelige slidtageskader eller anden skade påført af køber. Kontakt os inden du sender varen på info@sikkerhedsgiganten.dk. Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Erhvervsdrivende:
Erhvervskunder (B2B kunder) ydes 12 måneders reklamationsret. Eventuelle fejl og mangler skal anmeldes til Sikkerhedsgiganten, så snart de konstateres. Erhvervskunder opnår ikke en ny reklamationsret ved reklamation og ombytning.
Til delvis dækning af ekspeditionsomkostninger beregnes min.20 % af fakturabeløbet.

Produktansvar: 
Sikkerhedsgiganten kan kun gøres ansvarlig for skader et produkt forvolder, såfremt der kan forelægges dokumentation for at Sikkerhedsgiganten er direkte årsag til skaden, og er kun ansvarlig i overensstemmelse med lovgivningen i produktansvarsloven.

Sikkerhedsgiganten hæfter ikke for driftstab, avancetab eller andre indirekte tab.

Force Majeure: 
I tilfælde af force majeure, der fritager Sikkerhedsgiganten for ansvar, anses bl.a. følgende forhold hos Sikkerhedsgiganten eller Sikkerhedsgigantens underleverandører:

Krig og undtagelsestilstand, strejke, lockout, naturkatastrofer, svigtende forsyninger, brand, import- og eksportforbud, valutarestriktioner og produktionsstop.

Kontakt:
Har du spørgsmål eller er i tvivl vedrørende ovenstående, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 71 99 32 60 eller på info@sikkerhedsgiganten.dk. Vi hjælper gerne.

Åbningstiderne er: mandag-fredag 08.00-16.00

Persondatapolitik:
Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.
Vi registrerer og videregiver kun de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  

Personoplysningerne registreres hos Sikkerhedsgiganten ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  

Den dataansvarlige på www.sikkerhedsgiganten.dk er Peter Fischer.  

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@sikkerhedsgiganten.dk  

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 1. november 2018


Standardfortrydelsesformular:

Hent Retur formular - Her